Mooieleeftijd.nl

Just Today

Just Today

Just Today is een winkel waar mode, interieur en lifestyle met een geheel eigen stijl samen komen in een mooi pandje in Oud- Beijerland. Veel van de merken zijn van Scandinavische en Nederlandse afkomst. Eigenaressen Anne Marie en Monique werken vaak samen met leveranciers die milieu verantwoord produceren. Zo is de productie van de jassen van Camilla Mørch verplaatst naar Portugal om de CO2 uitstoot te beperken, worden de basics van Noa Noa gemaakt van organische katoen en worden de interieuraccessoires van Madame Stoltz geproduceerd in India, waardoor de meisjes er ook een opleiding kunnen volgen. Nieuw bij Just Today zijn de geurkaarsen van CapriBlue, gemaakt van pure sojaolie en verpakt in mooie, blauwe potjes van gerecycled blik.

Er is momenteel een kleine verbouwing aan de gang op de eerste etage, waarmee een frisse look wordt gecreëerd op de woonafdeling. “Inmiddels hebben we diverse nieuwe merken ingekocht, voornamelijk Scandinavisch. Dat zijn o.a. Hübsch, Nordal en House Doctor,” zegt Anne Marie van Dam. “Dus iedereen die met de wintermaanden voor de deur zin heeft om het weer gezellig te maken in huis, moet zeker eens komen kijken!”
De dames hebben nog een wens voor de toekomst: taart met koffie of thee serveren. “Heel kleinschalig en gezellig. Het lijkt ons zo leuk om op die manier een extra beleving te bieden en dat klanten even op het gemak boven kunnen zitten.” De dameskleding, sieraden en accessoires blijven als vanouds op de benedenverdieping te vinden.
Het is echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen in deze winkel.