Mooieleeftijd.nl

prt_280x188_1377692109[1]

Vind de zorg die u nodig heeft snel en dichtbij.

Over ons.

Sinds 1994 geven wij, Uitgeverij ReCom B.V., landelijk de Gezondheidszorgwijzer uit. Na 20 jaar ervaring met de papieren gids en ruim 10 jaar ervaring op het internet, hebben wij in 2013 onze digitale versie geheel vernieuwd.   Bij de vermelding op de site staat een link naar de website en een routeplanner naar het adres van de adverteerder.

De Gezondheidszorgwijzer wordt  verspreid via de wachtkamers van huisartsen, ziekenhuizen en bij praktijken die bij ons in de gids vermeld staan en is gratis mee te nemen.

Ons doel.

Met de Gezondheidszorgwijzer willen wij de gezondheidszorg in Nederland zo breed mogelijk per regio in kaart brengen.  De geboden gezondheidszorg wordt onderverdeeld in rubrieken van reguliere en alternatieve geneeswijzen.

Het doel van de Gezondheidszorgwijzer is om inwoners van een regio een duidelijk beeld te geven van alle geboden gezondheidszorg, van Acupunctuur tot Zwangerschapsbegeleiding.

Naast een vermelding in de gids, kunt u ook op onze website vermeld worden www.gezondheidszorgwijzer.nl

Tevens willen wij u attenderen op onze geheel nieuwe website www.mooieleeftijd.nl . Deze site richt zich op de vitale, moderne mensen van middelbare leeftijd en ouder die midden in het leven staan. Wij willen een uitgebreid overzicht geven van alle interesses die onze doelgroep heeft op het gebied van gezondheid en wellness, reizen, vrije tijd, geld, wonen, culinair en aanbiedingen.