Mooieleeftijd.nl

hofmeester 3

Hofmeester en Partners..... voor alle zekerheid!

Hofmeester en Partners, gevestigd in Oud-Beijerland , is een zelfstandig opererend adviesbureau, onder andere gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, pensioenen en bedrijfsfinancieringen.

Als onafhankelijk intermediair bemiddelen wij tussen financiële instellingen en de klant, waarbij de condities van tientallen banken en verzekeringsmaatschappijen worden vergeleken.

Voor een onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies heeft ons kantoor een scala aan hypotheekconstructies tot zijn beschikking van alle financiële instellingen en verzekeraars.

Door het combineren van de beste producten uit het assortiment van deze banken, verzekeraars en andere financiële instellingen, ontstaan interessante aanbiedingen die aansluiten op de persoonlijke wensen van onze klant.

Onze klanten kunnen naast het af- en oversluiten van een hypotheek ook bij ons terecht voor het afsluiten van allerhande verzekeringen, zowel particulier als zakelijk.

Onze dienstverlening start bij het onderzoek, welke verzekeraar of financiële instelling het voor onze klant aantrekkelijkste aanbod biedt Ook na het afsluiten van de hypotheek en/of verzekering blijven wij de belangen van onze klant behartigen.

of een klant nu advies wenst over het afsluiten van een hypotheek, verzekering, pensioen of bedrijfsfinanciering; hij krijgt altijd een advies dat is afgestemd op zijn persoonlijke situatie, wensen en verlangens, nu en in de toekomst. Wij leveren dit maatwerk altijd in een voor onze klant begrijpelijke taal , zodat hij precies weet waar hij aan toe is.

Binnen onze organisatie staat de kwalitatief hoogwaardige advisering, betrouwbaarheid van ons advies en de begrijpelijkheid van het product voor onze klant centraal.

 

HOFMEESTER EN PARTNERS….. VOOR ALLE ZEKERHEID.

 

.