Mooieleeftijd.nl

_MG_2518_PS

Welkom "In De Keuken van Floris" !

Welkom ‘In De Keuken van Floris’!

In de keuken van Floris heeft geen menu of wijnkaart, patron-cuisinier Floris Versluijs en zijn team hebben reeds een menu van negen gerechten met een passend wijn- of alcohol vrij sap-arrangement voor u samengesteld.

Wij staan bekend om onze uitgebreide champagne kaart en de champagne proeverij is verreweg het populairste aperitief. Deze proeverij, drie halve glazen champagne van verschillende huizen, jaartallen en samenstellingen zorgt voor een vliegende start van een avond vol eetmotie.
Alle wijnen en champagnes die wij schenken zijn ook te koop, bezoek www.uitdekeldervanfloris.nl . Hier vind je bijzondere wijn online.

Een uniek restaurant voor die mensen die er voor open staan zich te laten verrassen en weinig eetbeperkingen hebben. In een losse en dynamische sfeer kunt u een hele avond genieten van verfijnde en spannende gerechten bijgestaan door gewaagde wijnen uit de gehele wereld. Na ontvangst op een vast tijdstip, het aperitief en de amuse zal iedere 25 minuten het te volgen gerecht en begeleidende wijn persoonlijk aan tafel worden toegelicht. De bereiding van de gerechten voltrekt zich in een open keuken te midden van de gasten, zodat u het gehele proces op de voet kunt volgen.

De focus ligt hier op proeven, smaakbeleving in de breedste zin van het woord. Hoe meer zintuigen er worden gebruikt hoe intenser de ervaring .Structuur is van groot belang in mijn gerechten, voelen met je mond gaat nog een stap verder dan proeven op zich. Koken is meer dan kunst, ieder gerecht dat mijn keuken verlaat bevat eetmotie. Stel je open om dit op je eigen manier te kunnen ervaren!